<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11382979\x26blogName\x3dMazl\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://mazl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_NL\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://mazl.blogspot.com/\x26vt\x3d1774602635423030890', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
          Mazl
WEPLOCH: STOER, LEEST PRETTIG    
Mazl ©2005-2012

Knopjes

Home





Get Firefox!





Browse Happy logo





Google PageRank Checker Tool

Notepad rules

Bass



kostenloser Counter


Translation




Zoeken in dit log



donderdag, maart 17, 2005

  Superstar
Onze oudste zoon was vandaag op televisie. Hij had meegedaan aan Smartkidz, o wat lijkt dat ondertussen al weer lang geleden dat die opname was. De uitzending van "zijn" aflevering was ook al een keer uitgesteld...maar vanavond was het dan zo ver. Natuurlijk wisten we de afloop al, maar toch leuk om het op televisie te zien. Alex was erg zenuwachtig tijdens het kijken, en ik geloof dan ook dat hij het niet echt leuk vond om zichzelf terug te zien. Hij lette er verder vooral op wie er nu het eerste drukte, want volgens hem deed zijn drukknop het niet goed, en inderdaad, je kan hem een aantal malen de knop flink als eerste zien indrukken, en toch de beurt niet krijgen. "Ach het is het maar een spelletje" zeg je dan maar. En hij heeft toch maar een mooie radio/cd speler/wekker gekregen, en daar is hij hartstikke blij mee.

2 Reacties:

Op 18/3/05 00:06 zei Anonymous Anoniem ...

Kan mij er iets bij voorstellen dat tie het niks vond om zichzelf terug te zien. Want zeg nou zelf..hoeveel mensen vinden het leuk om d'r eigen terug te zien op tv/video o.i.d.
Ik niet in elk geval hahaha
maar goed tis weer een beleving opzicht natuurlijk

 
Op 18/3/05 12:40 zei Anonymous Anoniem ...

Gezien gister :)

Kom binnenkort ffies een handtekening halen ;)

 

Een reactie posten

<< Home

Over mijzelf


Naam:
Mazl
Locatie:
Almere, Netherlands
Email:
mazl66@gmail.com
Ik ben:
man, dertiger, vader, muziek, internet, humor, ondernemer en steenbok bovendien
Mijn profiel



Laatste reacties


Flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Mazl. Make your own badge here.