<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11382979\x26blogName\x3dMazl\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://mazl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_NL\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://mazl.blogspot.com/\x26vt\x3d1774602635423030890', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
          Mazl
WEPLOCH: STOER, LEEST PRETTIG    
Mazl ©2005-2012

Knopjes

Home





Get Firefox!





Browse Happy logo





Google PageRank Checker Tool

Notepad rules

Bass



kostenloser Counter


Translation




Zoeken in dit log



dinsdag, december 06, 2005

  Complot Theorie
Wat is er nu echt gebeurd?Met veel belangstelling heb ik altijd de talloze artikelen op internet gelezen over dingen die niet klopten bij de aanslagen van 9 september 2001 in de Verenigde Staten. Het duidelijkst vond ik altijd wel de ontbrekende Boeing bij het Pentagon, zie deze (mooi gemaakte!) website en/of deze flash. De film Fahrenheit 9/11 van Michael Moore, en ook dit filmpje van soortgelijke strekking, plaatsten daar de werkelijke (olie-)belangen van Bush en zijn regering naast. Inmiddels zijn er nu ook een Engelse en Duitse ex-minister, die, onafhankelijk van elkaar, ook zo hun twijfels hebben over de gegeven lezingen. Het komt er op neer dat de regering Bush op zijn minst van de aanstaande aanslagen wist, maar er niets aan heeft gedaan, omdat het perfect in hun plannen pastte. Zie de reportage van 2 Vandaag in Real Player of Windows Media.

2 Reacties:

Op 13/12/05 10:47 zei Anonymous Anoniem ...

mjah.. je zult wel nooit precies te weten komen hoe het zit, en tot die tijd heeft gissen en speculeren ook niet zoveel zin denk ik.

Fahrenheit 9/11 vond ik overigens best een aardige docufilm al moet je er wel steeds bij bedenken dat het 'zou kunnen', niet meer dan dat. Het is allemaal nogal overtrokken naar mijn idee (nee, ik ben geen Bush fan... vond alleen 'everything zen' wel een goed nummer van ze).

 
Op 13/12/05 13:14 zei Blogger Mazl ...

Zolang er duidelijk dingen niet (lijken te) kloppen, kan een beetje twijfel aan de officiele lezing geen kwaad, toch? Maar inderdaad, de waarheid zal wel nooit boven tafel komen...

 

Een reactie posten

<< Home

Over mijzelf


Naam:
Mazl
Locatie:
Almere, Netherlands
Email:
mazl66@gmail.com
Ik ben:
man, dertiger, vader, muziek, internet, humor, ondernemer en steenbok bovendien
Mijn profiel



Laatste reacties


Flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Mazl. Make your own badge here.