<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11382979\x26blogName\x3dMazl\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://mazl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_NL\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://mazl.blogspot.com/\x26vt\x3d1774602635423030890', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
          Mazl
WEPLOCH: STOER, LEEST PRETTIG    
Mazl ©2005-2012

Knopjes

Home





Get Firefox!





Browse Happy logo





Google PageRank Checker Tool

Notepad rules

Bass



kostenloser Counter


Translation




Zoeken in dit log



woensdag, mei 18, 2005

  Cheque Spijkerman
Jack Spijkerman komt, dankzij het geheugen van internet, nooit meer van het predikaat geldwolf af.

De enorme invloed van internet als bepalend archief voor persoonlijke reputaties wordt nog altijd onderschat, maar voortaan niet meer door Jack Spijkerman.

Jack Spijkerman verliet na 23 jaar de Vara om voor de nieuwe zender Tien van John de Mol te gaan werken. Volgens sommigen deed hij dat voor het grote geld, hijzelf ontkende dat. De term 'geldwolf' blijft aan Spijkerman kleven.

Het programma Vara Live gaf Jack zonder verder commentaar onder uit de zak, door een vertoning van een filmpje van een Kopspijkers-uitzending in 2001; daarin beticht Spijkerman Jomanda van geldzucht als belangrijkste drijfveer. Het fragment staat op internet, voorgoed.

Jomanda zegt daarin dat Spijkerman ooit op die beschuldiging zal terugkomen en excuses zal moeten aanbieden. Zo noemt daarbij het getal 'tien'. Ze heeft dat uit haar 'andere wereld'. Spijkerman steekt daar nog even de draak mee, waarop ze zegt dat het over tien dagen, tien maanden, tien jaar kan zijn, maar dat het moment van excuses ooit zal komen.

De 'andere wereld' vertelde nog niet van de nieuwe zender van John de Mol, noch dat uit de prijsvraag voor de nieuwe naam van de zender ' tien' als winnaar tevoorschijn zou komen.

Eerder al besteedde radiopresentator Giel Beelen aandacht aan de hoogst opmerkelijke voorspelling van Jomanda in 2001 

Bron: planet Posted by Hello

4 Reacties:

Op 19/5/05 21:47 zei Anonymous Anoniem ...

Ach al deed tie het voor het geld... ik bedoel als ik een superjob aangeboden kreeg deed ik het ook voor het geld! maarja..

 
Op 19/5/05 21:49 zei Anonymous Anoniem ...

ow dat was ik dus hieroven :)

 
Op 19/5/05 21:49 zei Anonymous Anoniem ...

mmzz dat werkt dus nie?? Froukie

 
Op 20/5/05 18:56 zei Anonymous Anoniem ...

Van mij hij het ook voor het geld doen, maar je moet er wel eerlijk over zijn. Jack Spijkerman doet het naar mijn idee, omdat hij daar zijn eigen programma's mag maken. Hij verdiende al niet slecht.
Jomanda stijgt weer met stip na dit verhaal, waar haar voorspelling van het getal tien haar nu weer vele aanbidders zal bieden.

 

Een reactie posten

<< Home

Over mijzelf


Naam:
Mazl
Locatie:
Almere, Netherlands
Email:
mazl66@gmail.com
Ik ben:
man, dertiger, vader, muziek, internet, humor, ondernemer en steenbok bovendien
Mijn profiel



Laatste reacties


Flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Mazl. Make your own badge here.